top of page

Werkwijze

Voor het starten van dit bedrijf heb ik vooraf alles goed bedacht, hoe wil ik werken, welke apparatuur schaf ik aan, wat geeft de baasjes een fijn gevoel als hun hond met mij mee gaat en hoe hebben de hondjes het heerlijk naar hun zin. 

Benieuwd, lees dan verder hoe mijn werkwijze in elkaar zit!

Groepen

U heeft het hier vooraf al kunnen lezen bij 'Diensten'. Ik deel mijn groepen in met alle aandacht en eerlijkheid. Ik wil dat iedere hond die mee gaat een fijne wandeling heeft en het goed ervaart om met mij en de groep mee te gaan. Dit baseer ik op gedrag, karakter, leeftijd en geslacht van de hond. 

Zo kan ik met een goed gevoel genieten van de spelende, rennende en vrolijke viervoeters!

Ik werk met stempelkaarten, iedere kaart bevat 10 wandelingen en de kaart is 3 maanden geldig.

Oppassen

Op vakantie of een weekend weg, dit kan gerust. Natte Neusjes biedt dan ook graag 'oppas aan huis' aan. Waarom aan huis? Ik woon momenteel nog thuis waar er helaas 2 allergisch zijn, ook worden mijn ouders niet blij van een huis vol honden verwacht ik. 

Tijdens het oppassen zijn de honden niet langer dan 4 uur alleen op een dag, krijgen ze 3 wandelingen naar conditie en behoefte van de hond. Ook worden, ze iedere dag voorzien van vers drink water en hun voeding. 

Wel is het belangrijk dat de hond sociaal is en een redelijk stukje kan lopen, dit aangezien ik de ochtend in de dierenkliniek werk en de middagen vol zit met wandelingen. Ik houd me echt aan de 4-uurs afspraak dus ik neem graag de oppas hond mee met de wandelgroep of groepen!

Stempelkaarten

Zoals bij de 2 soorten wandelingen te lezen is, werk ik met een stempelkaart. Iedere kaart bevat 10 wandelingen en is 3 maanden geldig. Bij een aankoop van 2 kaarten, is de tweede kaart voorzien van 10% korting. Wel staat de tijd om deze kaarten te besteden vast, beide kaarten moeten dus in 3 maanden worden volgemaakt.

Individueel

Is een groep iets te veel van het goede, of is de hond nog te jong voor een lange wandeling met zijn soortgenootjes, geen probleem! In dit geval kan de hond mee met een individuele wandeling. Tijdens deze dienst wandel ik ongeveer een half uur, de locatie verschilt aan de hand van de leeftijd van de hond. Ook met deze dienst werk ik met stempelkaarten, iedere  kaart bevat 10 wandelingen en is 3 maanden geldig.

GPS Tracker

Iedere hond is bij de wandeling voorzien van een GPS tracker. Deze zit bevestigd aan hun halsband of tuig en heeft een licht gewicht het zit hun dus niet in de weg. Is uw hond een zwemmer, geen probleem want hij is waterdicht. Ik krijg van iedere tracker om de 2 à 3 seconden een locatie-update. Mocht er tijdens een vervelende situatie voorkomen dat één van de honden wegloopt of schrikt heb ik op welke afstand dan ook hun live locatie. Dit zijn situaties die we liever niet mee willen maken, maar het blijven dieren dus we kunnen er maar beter op voorbereid zijn!

Vervoer

Ik heb een ruime bus met daarin in 9 benches. Elke bench bevat een rubberen mat van 1cm dik om de grip te behouden tijdens het rijden. Van de zomer zullen er koelmatten in elke bench liggen, dit om de korte ritjes zo comfortabel mogelijk te maken. Voor de honden met een aardige vacht die van een duik houden, heb ik speciale badjassen in de bus liggen. Deze kan de hond aankrijgen na de wandeling tijdens de rit naar huis, zo is het meeste vocht uit de vacht voordat de viervoeter weer zijn huisje betreed. Dat scheelt de baasjes weer een poetsbeurt. In de bus is ook een loopplank aanwezig voor de grotere/oudere honden, hoe minder ze hoeven te springen hoe beter dit uiteindelijk is voor het lichaam van de hond. 

Kijk mee met mijn werkwijze

Close-up van een Black Dog
thumbnail_IMG_9907.jpg

GPS-Tracker 

Op deze foto zien wij knappe Xena, een hele vrolijke knappe dame die zowel iedere hond als mens leuk vindt. Xena draagt één van mijn GPS-Trackers. Niet dat deze trouwe viervoeter ooit weg zal lopen, maar gewoon voor alle veiligheid!
bottom of page