top of page
DSC_0230.JPG

ONTDEK WIE IK BEN

Ik ben Lotte Korver, 21 jaar en ik woon in Vierpolders. Van kleins af aan ben ik al tussen en rond de dieren te vinden. Niet alleen in mijn vrije tijd 'werk' ik met dieren, ook mijn 2 opleidingen draaiden om dieren. In 2021 heb ik mijn Dierverzorging niveau 3 diploma behaald, in het eerste jaar heb ik stage mogen lopen bij Kynologisch Nederland. Ik heb daarna nog zeker 4 jaar met veel plezier elke woensdag avond geholpen met speuren, en nog vele andere dingen mee mogen maken. Ik heb hier ontzettend veel geleerd, van het knuffelen van puppy's tot het lezen van bepaalde gedragingen van honden. Dit blijft mij dan ook elke keer interesseren! Oktober 2021 ben ik gestart met de opleiding Paraveterinair te Barneveld. Hopelijk mag ik hiervan mijn diploma in ontvangst nemen in mei 2023. 

Vanaf december 2019 ben ik werkzaam in de dierenkliniek 'Het Overbosch'. 

Naast de ochtenden in de kliniek, wil ik maar al te graag van start gaan met mijn uitlaatservice. 

Van je hobby je werk maken, er is niks mooier dan dat!

Zelf heb ik ook een hond, een Labradoodle teefje, genaamd Lizzy, van inmiddels al weer 7 jaar. Ik heb haar voor mijn 13e verjaardag gekregen, ik vergeet die dag nooit meer! Ik 'vroeg' namelijk al om een hond sinds ik kon praten, moet je nagaan! :) 

Met haar heb ik ook heel wat getraind, van de basis tot behendigheid en speurwerk, beide vinden we dit zo leuk.

Naast honden, vind ik paarden al mijn hele leven net zo geweldig. Ik heb dan ook een Tinker, genaamd Tigo. Elke zondag gaan we op buitenrit, dat is echt even ons momentje!

Daarnaast gaan we ook de bak in voor het echte werk maar knuffelen kunnen wij ook héél goed.

Zoals u kunt zien, een echte bezige bij en wat houd ik van alles wat ik doe!

Wie weet tot ziens ;) 

bottom of page