top of page

DIENSTEN VAN NATTE NEUSJES

Wat ik voor je kan doen

GEZAMENLIJKE WANDELINGEN

INDIVIDUELE WANDELINGEN

OPPAS & VERZORGING AAN HUIS

Is uw viervoeter 1 jaar of ouder, sociaal, in goede conditie en wel in voor een gezellig avontuur met soortgenootjes? Dan zou dit zomaar iets voor hem/haar kunnen zijn! Ik selecteer de groepen met eerlijkheid voor zowel de honden als voor mij. Dit baseer ik op gedrag, karakter, leeftijd en geslacht. Alle honden moeten op hun gemak kunnen rondlopen, snuffelen en rennen. Willen ze spelen, dan kan dat, willen ze niet, kan dat ook! 

De groepen zijn niet groter dan 7 en een wandeling is ongeveer een uur. 

Een pup, wat onzeker of gewoon liever één op één? Ook dat kan! Met de individuele wandelingen loop ik ongeveer een half uur, de locatie verschilt per leeftijd van de hond. Een pup mag helaas nog niet het strand op, dan maken we een leuk rondje door het park, dorp of bos over verharde paden, volwassen honden krijgen natuurlijk net zoals in de groepswandelingen de kans om lekker naar het strand en bos te gaan! In dit geval zijn ze met ophalen, wandelen en thuis brengen toch lekker een uurtje van huis!

Voelt zich u niet schuldig om er even tussen uit te gaan. Mijn 'zorg/oppas aan huis' dienst geeft uw huisdier maximale zorg, zelfs als u er zelf niet kunt zijn. Dit is een populaire dienst en zit dan dus ook snel volgeboekt. Neem vandaag nog contact op om een plekje te reserveren.

In deze dienst zijn de honden niet langer dan 4 uur per dag alleen, krijgen ze 3 wandelingen naar conditie van de hond. Uiteraard worden ze óók elke dag voorzien van vers drinkwater, voeding en een hoop aandacht!

bottom of page