top of page
Tigo alleen_edited.png


Geen hond maar wel een paard, of beide?  

Na een goed jaar bezig te zijn, heb ik kunnen zien en leren hoe ik het beste kan plannen rond de wandelingen en het oppassen. Vandaar dat we verder gaan met de volgende stap, het aanbieden van zorg voor paarden. Dit idee had ik al toen ik alles opstarten, maar het was al zo snel druk, dat ik eerst wilde kijken hoe alles ging lopen. Na alles op een rijtje te hebben gezet zie ik dat dit een ontzettende mooie aanvulling is voor Natte Neusjes. Benieuwd naar mijn achtergrond en kennis met paarden en wat ik precies aanbied, lees dan gerust verder. 

Mijn ervaring met paarden en wat houdt deze dienst in

Net zoals bij de honden, loop ik al sinds klein meisje tussen de pony's en paarden. Toen ik te jong was voor paardrijlessen had ik een verzorg Shetlander. Al snel bereikte ik de leeftijd waardoor ik eindelijk mocht starten op de manege met lessen, ik was toen 6 jaar oud. Na ongeveer een jaar daar gereden te hebben, kreeg ik dan echt mijn eigen pony. Een super brave merrie waar ik 2x in de week les op kreeg. Vlot daarna kwam er een pony bij die ik ook mocht rijden, deze was niet van mij maar het meisje waar deze pony van was werd te groot. Ook op deze kreeg ik elke vrijdag les, van basis oefen tot aan een sprongetje maken. Van beide pony's en instructrices heb ik veel mogen leren, en nu heb ik alweer 8 jaar een geweldig paard onder en naast mij wat begon met verzorgen, poetsen en wandelen tot aan nu dat we de mooiste en fijnste buitenritten maken en elkaar volledig vertrouwen. 

Wat er bij en rond uw paard(en) moet gebeuren kan van te voren worden besproken bij de intake. Is dit enkel voeren en uitmesten of wilt u dat uw dier ook beweging naar aanleiding van zijn/haar conditie krijgt. Is er nog sprake van medicatie of allergie enzovoort. 

Ik kan bieden, 1 keer per dag zorg of op bepaalde dagen in de week 2 keer per dag, meer gaat mij niet lukken aangezien de drukte rond mijn uitlaatservice en het werk wat ik hier naast nog doe. Uiteraard gaan we er voor zorgen om uw vakantie periode zo veel mogelijk te dekken, maar bepaalde ochtenden in de week zijn mij zeker niet haalbaar. Ook aan de hand van de nodige verrichtingen maak ik u de kosten bekend. 

Bij de verrichtingen voeren en uitmesten komt een starttarief van €30 kijken, heeft u meerdere paarden op het zelfde adres dan krijgen deze allemaal 50% korting. Verdere verrichtingen en wensen kunnen uiteraard met mij  besproken worden. 

bottom of page